torstai 22. syyskuuta 2011

Taas mennään...Kolme viikkoa on jälleen vierähtänyt ja on aika vaihtaa maisemaa. Suuntaamme tänään taas ykköskotiimme reiluksi viikoksi. Tiedossa on jälleen touhun täyteinen viikko. Pojan molemmat isovanhemmat tulevat yökylään muutamaksi päiväksi. Ihana taas nähdä pitkästä aikaa! Pojalla on myös 3kk neuvola ensi viikolla. Nyt pakkaamme auton ja lähdemme ajelemaan kohti Pohjanmaata. Toivottavasti matka menee hieman paremmin, kuin viime kerralla.


4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Varmasti välillä raskasta pakata ja reissata kahden kodin väliä?

Nirppu kirjoitti...

Janica: Onhan se toki välillä raskastakin, mutta toisaalta vaihtelu virkistää ja molemmat kaupungit ovat mukavia paikkoja. Tämä on onneksi kuitenkin tilapäistä ja näillä näkymin vuoden vaihteessa asetumme Pohjanmaalle. :)

Janica kirjoitti...

Mietin mielessäni, että tulee mielenkiintoiset hoitojärjestely ehkä joskus jos pitkään jatkatte kahden kodin välillä reissaamista.

Väliaikaisena ratkaisunahan tuo kuulostaa mielenkiintoiselta, antoisalta :)

Nirppu kirjoitti...

Janica: Totta. Eihän tämmöinen pitemmän päälle vetelisi. Nyt on vielä kuitenkin helppo kulkea, kun itse olen kotosalla. Haaveissa meillä on asettua johonkin viimeistään silloin, kun itse olisin palailemassa työelämään. Aika näyttää. :)