torstai 15. syyskuuta 2011

Tavallinen päivä

Kello on 6 ja miehen kännykässä piippaa herätyskellon ääni. Minua ei väsytä enää, joten nousen miehen kanssa aamupalalle. Poika jää vielä tyytyväisenä tuhisemaan sänkyyn.


Vilkaisen ulos ja sade hakkaa ikkunaan.


Posti on jostain syystä tuonut yöllä sanomalehden. Lueskelen sitä rauhassa syöden samalla aamupalaa.Poika nukkuu yhä, joten käyn vilkaisemassa tietokoneelta blogeja, uutisia ja facebookia.Puoli yhdeksältä makuuhuoneesta kuuluu ähinää. Poika sätkii jaloillaan. 
On aika käyttää poika wc:ssä ja syöttää hänet.Hetken aikaa heräilemme ja höpöttelemme sängyssä, kunnes nousemme päivän touhuihin.Aamujumppaa, jokeltelua, leikkiä ja lauluja.Puolen päivän aikaan isi tulee käymään kotona lounaalla ja ehtii touhuta hetken pojan kanssa, ennen kuin lähtee taas takaisin töihin.

Käymme pojan kanssa tämän jälkeen vaunuilla kirpputorilla ja poika nukkuukin kolmen tunnin päiväunet. Isikin ehtii sillä aikaa jo tulla kotiin töistä.Vaikka ilma on sateinen, suuntaamme vielä iltasella koko perheen voimin kävelylenkille.Kierrämme tunnin lenkin ja poika ehtii ottaa iltaunet samalla.Illalla ohjelmassa on vielä kylpyhetki pojan kanssa ennen nukkumaan menoa.


Olen muutamana iltana sytyttänyt iltaisin kynttilän, ja niin myös nyt. Katselemme miehen kanssa telkkaria vielä hetken ennen kuin käymme itsekin nukkumaan.

Tällainen oli meidän tavallinen päivämme. 

Ei kommentteja: