maanantai 5. syyskuuta 2011

Pohjanmaalla

Viikkomme Pohjanmaalla ykköskodissa vierähti nopeasti. Saimme pitkästä aikaa taas olla rakkaiden ihmisten parissa. Olemme mieheni kanssa molemmat kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, joten molempien perheet, ystävät ja tutut jäivät siis sinne, kun muutimme. Ihanaa, että he ovat kuitenkin käyneet ahkerasti meidän luonamme Pohjanmaalla välimatkasta huolimatta! 

Pieni hoitaa vielä pienempää

Ohjelmaa riitti reilusti viikon aikana. Aluksi saimme kummipoikamme perheineen yökylään. He eivät olleet nähneetkään poikaamme vielä ollenkaan, joten ihmeteltävää ja juteltavaa riitti yömyöhään saakka. 

Iso poika


Pojan neuvolakäynnit on hoidettava aina Pohjanmaan viikolla, joten kävimme 2kk neuvolassa. Isikin pääsi tällä kertaa mukaan! Poika on kasvanut silmissä viime viikkojen aikana, joten mielenkiinnolla menimme kuulemaan lukemia painosta ja pituudesta. Kylläpä olikin äidinmaito maistunut, sillä vaaka näytti lukemaksi 6290g! Yläkäyrällä siis mennään komeasti. Pituus oli tasan 60cm ja päänympärys 39,9cm. Poika sai myös Rota-rokotteen, joka annettiin suun kautta.

Ukon kanssa höpöttelyä

Pojan molemmat isovanhemmat kävivät myös viikon aikana yökylässä. Alkuviikosta Mummo ja Ukko ja loppuviikosta Mummi ja Pappa. Olipa mahtava taas nähdä! Viikon aikana ehdimme kaikki hieman myös sairastella. Kaikesta kuitenkin selvittiin ja onneksi isovanhemmat olivat apuna. Kiitos hyvästä huolenpidosta Mummo, Ukko, Mummi ja Pappa!

Tässä teille vielä pieniä sisustuspaloja ykköskodistamme kuvakollaasin muodossa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!3 kommenttia:

jenni. kirjoitti...

ihana tuo 2.kuvan paita :)
millaset mitat teillä oli aikaisemmin?

frost kirjoitti...

Voi, jospa oisin voinut olla muu-kaa-na!

Nirppu kirjoitti...

Jenni: Meillä (vajaa)1 kk neuvolassa mitat olivat 4585g 55,8cm ja py 37,5cm. Eli hurja kasvupyrähdys oli kyllä tapahtunut! :)

frost: Niinpä! Kuka keksi pitkät välimatkat?! :(