torstai 8. syyskuuta 2011

Muistot talteen


Meillä laitetaan pojan lapsuusajan muistot talteen Tatun ja Patun vauvakirjaan.


Tämä kirja on hauska! Huumoria on käytetty tämän(kin) kirjan tekemiseen rutkasti. 


Kirjan kuvitus on Tatu ja Patu -kirjojen tyyliin värikäs ja täynnä hauskoja yksityiskohtia.


Kirjaa täytetään alkaen odotusajasta aina esikouluikään saakka.


Kysymyksiä on mitä merkillisempiä. Esimerkiksi sängyn pehmolelutiheys, isovarpaan pituus syntymähetkellä ja isän ja äidin oudoimmat ominaisuudet... 


Kirjaan voi perinteisten käden- ja jalanjälkien lisäksi tallettaa myös pepun- ja hampaanjäljet!


Pikkumies tarkistaa, mitä äiti ja isi ovat kirjaan sepustaneet.

6 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Taitaa olla uusi kirja kun en ole moista aikaisemmin kaupoissa huomannut?

Nirppu kirjoitti...

Janica: Joo, kirja on julkaistu tänä vuonna. Siskoni tämän kirjan oli huomannut viime keväänä kaupassa ja ostanut pojalle valmiiksi. :)

Suvi kirjoitti...

Kivan näköinen kirja! Itse olen toooosi laiska kirjaamaan mitään noihin kirjoihin. Esikoiselle vielä jaksoin, mutta nyt kuopukselle on jäänyt kyllä merkkaamatta vaikka mitä. Klup :/ Täytynee kunnostautua!

Nirppu kirjoitti...

Suvi: Mulla on tullut täyteltyä jo jonkin verran. Mutta se vaatii kyllä sitä, että kirja on aina esillä, jotta sen muistaa. Helpostihan noista menee ohi kohtia, joita pitää sitten jälkikäteen muistella, että milloin se ja se olikaan... Mutta kivahan noita on lueskella sitten myöhemmin, kun poika on jo iso. :)

Janica kirjoitti...

Pakko viel kommentoida, että toi pepunjälki kuulostaa mielenkiintoiselta :) Meinaatteko maalata pyllyn sormiväreillä ja istuttaa lapsen kirjan päälle? :)

Nirppu kirjoitti...

Janica: Naurettiinkin miehen kanssa, että milläköhän se pepunjälki on tarkoitus tehdä... ;) Mutta joo, vissiin sormiväreillä se pitänee tehdä. Heh! Täytyy vain kattoa semmoinen ihoystävällinen sormiväri. :D