torstai 10. toukokuuta 2012

Tilannekatsaus

Remontti etenee. Tänään keittiö näyttää tältä. Kaappien ja laatikostojen rungot ovat paikallaan ja huomenna pitäisi jo olla valmista.


Pojalla riittää ihmeteltävää työmalla. Työkalut kiinnostavat kovasti ja harmitus on melkoinen, kun kaikkeen ei voi koskea. Hampaitakin pikkuiselle tulee ja kuola valuu koko ajan.


Imuri on tällä hetkellä hitti. Se on toimittanut myös taaperokärryn virkaa uudessa kodissa. Kyllä mummollakin kunto kohenee, kun pojan kanssa touhuaa.


Tässä vielä uutta lattialaminaattia, tulee makuuhuoneisiin, eteiseen ja keittiöön.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi! Ompa mahtava seurata remontin edistymistä! Ihanaa että jaksat päivittää tännekin tilannetta, kaiken muun hässäkän päälle! ;) Aurinkoa ja toivottavasti nähdään pian! ak

frost kirjoitti...

Mainiota! Tupatarkastukseen mennessä taitaa olla jo suht valmista ;)

Nirppu kirjoitti...

Kiitos ak ja frost! Koitan aina välillä päivittää, vaikka välillä tuntuukin vaikealta löytää aikaa sille. Tervetuloa vain tänne tekemään tupatarkastusta! :D

Janica kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan kuvia valmiista :) Ja kiinnostaa kovasti miltä tuo lattia näyttää kasattuna, onko tuo luonnossakin tuollainen harmahtava? Makea! Ja keittiön rungoista en osaa kyl viel sanoa millainen valmis keittiö on :)

Nirppu kirjoitti...

Janica: Laminaatti on harmahtava, mustan harmaa. Laitan kuvia, kunhan valmistuu... :)