tiistai 15. toukokuuta 2012

Keittiön tilanne

Tässä tuoreimpia kuvia keittiöstämme. Meillä on pojan kanssa hyvä diili. Hän touhuaa imurin kanssa ja minä keskityn purkamaan muuttolaatikoita. On se ihmeellistä, kuinka yksi siivouslaite jaksaa kiinnostaa aina vaan päivästä toiseen.


Eilen keittiöasennusporukka hääräsi iltakymmeneen saakka ja tälle mallille keittiö viimein tuli. Nyt puuttuu enää pätkä välitilan laminaattia saumauksineen liesituulettimen takaa, rungon alaosa ja muutama kytkentä ilmanvaihdon/valokatkaisimien osalta. Toivotaan, että nämäkin asiat saadaan pian järjestykseen.



Uunia, mikroa ja kylmälaitteita olemmekin jo testanneet. Hyvin toimii.

9 kommenttia:

frost kirjoitti...

Upia on!

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää! Onnea uuteen köökiin! ak ja muu poppoo

Anttis kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Imuri on myös meidän taloudessa suosikki. Toinen hyvä on rattaat joita voitaisiin tutkia päivät pitkät.

Nirppu kirjoitti...

Kiitos kaikille! Meilläkin rattaat ovat pojan suosiossa, varsinkin silloin, kun työntöaisa on taitettu hänen korkeudelleen. :)

Heidi kirjoitti...

Oi voi! kommentoin ensimmäistä kertaa blogiasi, mutta täytynee sanoa että nyt oon kade teiän keittiöstä! ihan mieletön! kyllä tuolla kelpaa ruokaa laittaa :)

Nirppu kirjoitti...

Kiitos Heidi! Itsekin olen tyytyväinen. Mukava kun poikkesit blogissani.:)

MaijaR kirjoitti...

Mielenkiinnosta kyselen onko keittiö Topin mallistosta? Jos on niin mitkä ovet/väri/vetimet ja taso/välitila? :) lattiana ilmeisesti harmahtava laminaatti? ..näyttää kovasti samanlaiselta mitä mekin suunnittelemme :)

Nirppu kirjoitti...

Hei Maija! Anteeksi kun vastaus tulee vasta nyt, mutta aika ja motivaatio ei tällä hetkellä riitä blogin päivitykseen. Keittiötä ei ole tilattu Topilta. Lattia on tumman harmaa laminaatti, jonka tilasimme netin kautta ja asensimme itse.

Anonyymi kirjoitti...

Silmiini osui heti pieni siivooja.Täällä mummulassa häärää myös pienempi siivooja,omalla leikki imurilla. Imurin ostin pojan ollessa alle 2v ja edelleen kiinnostaa nyt 5puoli vuotta ikää. Viime käynnillä otti imurin kotiinsa ja vastsi miksi viet, no kun en saa kotona imuroida ku perjantaisin. :D