perjantai 4. toukokuuta 2012

Kaaoksen keskellä


Viime päivät ovat olleet melkoista haipakkaa. Remontti edistyy koko ajan, mutta työtä on paljon. Talkooväki on ahkerampaa ja tarmokkaampaa kuin osasin edes kuvitella. Minun tehtävänäni on lähinnä ollut pojan kanssa touhuaminen ja nälkäisen remonttiväen ruokkiminen. Kerrankin saa luvan kanssa kokata ruokaa suurelle väelle ja leipoa hyvällä omalla tunnolla tietäen, että joku muukin syö leipomuksia kuin minä.  Välillä toki olen päässyt remonttihommiinkin, kun ihanat isovanhemmat kaitsevat poikaa. Melkoinen pikkuviikari meillä onkin. Uteliaisuus vie poikaa vaaranpaikasta toiseen ja niitähän työmaalla riittää. Toistaiseksi vahingoilta on kuitenkin säästytty ja onneksi pihalla voi touhuta vapaammin. Kaikesta hässäkästä huolimatta olen nauttinut näistä päivistä suunnattomasti!

Keskeneräistä

Raitaa vierashuoneeseen

Makuuhuoneen uusi sävy

Reipas remonttipoika uuden kodin pihalla

4 kommenttia:

frost kirjoitti...

Oijoi! Hyvältä näyttää! Koitan tulla pian katsomaan (ja ehkä tekemäänkin jotain?)!

Nirppu kirjoitti...

frost: Ainakin parempi kuin edellinen. Toivottavasti pääset pian tulemaan. Ja hommia kyllä keksitään! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Samat kommentit täältä suunnalta: hyvältä näyttää! Teillähän on ennemmin koti valmis kuin meillä, vaikka muutettu on jo kolme vuotta sitten. Itsekin aloitettiin vessaremppa ja rahaa menee siihenkin! Viikonloppu käytiin Helsingissä, pojallakin oli mennyt vknloppu hyvin isovanhempien hoivissa! :) ak

Nirppu kirjoitti...

Kiitos ak! En olisi itsekään uskonut, että näin nopeaa remontti etenee. Vai olette aloittaneet vessaremppaa..kiva olisi nähdä! Ja älähän huoli kodin keskeneräisyydestä. Tuskin koti koskaan on todella "valmis". Aina jotain pikkuprojektia täytyy olla vireillä. ;)