torstai 24. marraskuuta 2011

5kk neuvola



Kävimme eilen neuvolassa. Poika sai rokotukset ja kaupan päälle aristavat jalat. Eilisestä saakka poika on ollut jokseenkin puolikuntoisen oloinen, mutta tänään nukutut 3,5 tunnin päiväunet saivat olon hieman kohenemaan. Kasvua ja kehitystä oli jälleen tapahtunut. 

Paino: 8530g
Pituus: 67,6cm
Pään ympärys: 43,3cm 

Viimeksi kerroin elokuussa pojan wc-käynneistä blogissani. Poika on nyt kuukauden verran käynyt lavuaarin sijaan potalla ja tällä hetkellä arviolta noin 75% kakoista tulee pottaan. Hieno saavutus pieneltä mieheltä!

Poika potalla mummilassa

7 kommenttia:

jenni. kirjoitti...

meillä saatiin tänään nuo rokotteet ja tyttö on ollut ihan raasu koko päivän :( itkeskellyt paljon.. ainakaan toistaiseksi ei oo noussut lämpöä ja toivottavasti ei nousekaan ja nukkuis yönkin hyvin.

Janica kirjoitti...

Vau! Te pottailette hienosti, mei ei :( Aada ei oikein malta istua potalla vaik ois kirjoja ja mitä, nyt pari päivis rjojakin. Nyt harjoitellaan sillon tällön ja eilen kai vahingossa tuli pissa pottaan :)

elina kirjoitti...

vau, hienosti sujuu pottailut!
ja onneksi niitä rokotuksia tulee nykyään niin harvoin...

Nirppu kirjoitti...

jenni: Luinkin blogistasi, että kuumetta oli tullut lopulta. Onneksi nuo rokoteoireet menevät nopeasti ohi.

Janica: Juu, me ollaan aika varhain lähdetty pottaharjoitteluun. Toivotaan, että teidän Aadakin pian tottuu pottahommiin. :)

elina: Hyvin on poika tosiaan oppinut. Takapakkiakin varmasti jossain vaiheessa tulee, mutta toistaiseksi näin. Rokotuksia on tosiaan meillä tiedossa seuraavan kerran vasta vuoden iässä eli ensi kesänä.

Kiki kirjoitti...

Ihan mielettömät pottailut! Meillä ei onnistu vieläkään, mutta ei hermostuta, kyllä se vielä sujuu:)

Emma kirjoitti...

Vau, söpöä kun noin pieni pottailee. Ja hyvä kun tottuu jo pienenä pottaan. Mä kans kokeilin Adamin ollessa vauva tuota VVV:tä, mutta ilmeisesti kärsivällisyys ei riittäny. Aina mentiin vessaan ja odotin, että pissa tulee, ei tullut ja heti kun mentiin vessasta pois niin tuli pissi. Nykyään poika(1v) ei suostu potalle edes istumaan, mutta sen sijaan otan mukaan kun käyn itse vessassa ja monesti poika pissii kylppärin lattialle :)

Nirppu kirjoitti...

Emma: Hih, kärsivällisyyttä ja viitseliäisyyttähän tuo VVV vaatii, mutta vaiva palkitaan myöhemmin. Tsemppiä pottaharjoitteluun!