sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ensimmäinen adventti

Partiolaisten adventtikalenteri on kuulunut olennaisesti omaan jouluuni lapsuudesta lähtien. Tänä jouluna ostin sen ensimmäistä kertaa pojalle ja aion jatkaa perinnettä myös tulevina jouluina. Kalenterin luukut tuovat joka päivä jotain uutta varsinaiseen kalenterikuvaan. Juuri tämän vuoksi luukkujen aukaiseminen onkin mielestäni aina yhtä jännittävää...




Mukavaa joulun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Uih, ihanat pienet sormet!

frost kirjoitti...

Täytyy vielä täälläkin todeta se, että musta partiolaisten adventtikalenterissa on parasta se, että voi luottaa siihen, että arvokkaina pyhinä ei tule yllätyksiä. Ekana adventtina ON yksi kynttilä luukun takana. Ei mitään asiaankuulumatonta turhaketta. Perinteet adventtisunnuntaiden, itsenäisyyspäivien jouluaaton ja muiden suhteen siirtyvät pienillekin tätä kautta.
Adventin terveisiä teille!

Nirppu kirjoitti...

Kiki: Pienet, mutta pullukat ;)

frost: Puhut asiaa! En todellakaan haluaisi saada robotin kuvaa adventtisunnuntaina. Tämä kalenteri hakkaa euron suklaakalenterit 100-0!

Kiki kirjoitti...

Juuri täydelliset!

Kiki kirjoitti...

Hei Nirppu, olisitko halunnut palan sitä paperia, josta tein Okolle taulun? Laita sähköpostia, voin lähettää sitä. Tilasin nimittäin pari arkkia sitä ja voin siitä leikellystä antaa vaikka loput, kunhan sen saa jotenkin lähetettyä.

Nirppu kirjoitti...

Kiitos Kiki tarjouksesta! Laitoin s-postia sinulle ;)