maanantai 24. lokakuuta 2011

Sylittelyä, silittelyä ja suukkoja

...niitä oli viime viikko täynnä! Kävimme kotiseudullani Pohjois-Pohjanmaalla.






Viikossa ehtii yllättävän paljon! Saimme tavata suuren joukon ihania ystäviä ja tuttavia. Poikakin pääsi näkemään viikon aikana kymmenittäin uusia kasvoja. Toivottavasti lapsiparka ei stressaantunut liiaksi äidin riepotellessa uutta tulokasta paikasta toiseen. Hienosti jaksoi poika kuitenkin hymyillä vielä loppuviikostakin. Oli mahtavaa nähdä pitkästä aikaa pojan isovanhempia, kummeja ja sukulaisia sekä omia ystäviäni ja työkavereitani! Kiitos kaikille ihanille rakkaille ihmisille mukavasta viikosta! Nyt jaksaa taas pyörittää arkea ja reissata vielä muutama kerta kahden kodin väliä. Pian pääsemme nimittäin asettumaan pysyvämmin Pohjanmaan kotiimme. 

5 kommenttia:

frost kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti poika jakseli ja oli suuri ilo ukolle ja mummolle. Äiti hienosti ja rauhallisella olemuksella poikaa hoiteli ... sitä oli mieluisaa katsella.
Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa ja talven odotusta.

Kiki kirjoitti...

Voi ihanaa! Ihana vauva!

Junassa matkalla töihin minulle tuli hirveä ikävä omaa pikkuista,kun juttelin toisen äidin kanssa, joka oli liikkeellä 9kk vauvansa kanssa. Hassua kun olin juuri vienyt oman pikkuisen tarhaan ja heti oli jo ikävä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi mukavasta viikosta kotiseudulla! Nähdään taas pian ystävät ja pikkuystävät:)! a&e9kk

Nirppu kirjoitti...

Frost: ♥ ♥ ♥

Anonyymi: Kiitos teille kortteerista ja huolenpidosta!

Kiki: Kiitos! Voin vain kuvitella, miltä tuntuu joskus jättää lapsi hoitoon päiväksi. Parissakin tunnissa ehtii tulla jo hirmuinen ikävä!

Anonyymi: Nähdään taas kuukauden päästä! Harmi kun olette niin kaukana. :( Terkkuja pikku E:lle!