keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tunnelmavaloja

Kotiseudulla käydessäni sain lahjaksi muutaman uuden tunnelmantuojan kotiimme: mustat kynttilänjalat ja valkoisen talolyhdyn. Olen pitkään kaivannut jotain uusia sisustusjuttuja valkoisen tv-tason päälle ja nyt nämä ihanuudet pääsivät kodissamme paraatipaikalle.Innostuin uusista koristeista sen verran, että kaivoin kaapin perältä jo yhden jouluvalokoristeenkin esiin. Valokoriste on anoppini tekemä ja se pääsi koristamaan olohuoneen ikkunaa jo hyvissä ajoin ennen joulua. Rengas on virkattu vahvasta narusta ja sisään on pujoteltu valosarja. Mielestäni tämä on niin kaunis, että olisi sääli pitää sitä ikkunassa vain hetken aikaa.


Tässä vielä kuva olohuoneestamme. Olohuoneen pöytä huutaa tyhjyyttään. Kukat olisivat kivoja, mutta näin reissuelämää viettäessämme kahden kodin välillä olen tullut siihen tulokseen, että hankin kukkia vasta sitten, kun pystyn niitä ihailemaan pidempään. Vuodenvaihdetta odotellessa...:)

2 kommenttia:

Anttis kirjoitti...

Minä olen jo pidempään ihastellut tuon tyylisiä talolyhtyjä. Ihania :)

Nirppu kirjoitti...

Anttis: Minäkin olen katsellut noita sisustusliikkeissä useaan otteeseen, mutta en ole saanut ostetuksi. En tiedä mistä liikkeestä saamani talolyhty on ostettu. Näitä tekisi nyt mieli haalia muutama lisää... :)