maanantai 12. joulukuuta 2011

Valtaistuin

Viikonloppuna meille kotiutui syöttötuoli. Päädyimme pienen pohdinnan jälkeen perinteiseen suomalaiseen Väkinen-tuoliin valkoisessa värissä. Istuinpehmustekin piti ostaa, mutta miksi ihmeessä kaikissa pehmusteissa on niin ruma kuosi? Jokin täytyi kuitenkin valita ja koitin valkata vähiten rumimman... Voisikohan tuota päällystää jollain vahakankaalla?


Poika pääsi testaamaan istuinta heti samana iltana. Hieman meinasi olla huojuvaa meno, joten pönkkäsimme pojan harsoilla tukevasti tuoliin. Taidamme kuitenkin vielä hetken ruokailla sitterissä, kunnes siirrymme kokonaan tuohon uuteen valtaistuimeen.


Karkeammat omatekoiset soseet ovat viimepäivinä maistuneet pojalle jo tosi hienosti. Nyt olemme aloittaneet jo viljojen ja lihojen maistelun ja hyvin tuntuu uppoavan. Allergiaa on toistaiseksi aiheuttanut ainoastaan omena, mutta vielä on kokeilematta monia ruoka-aineita. Kalan kanssa aiomme olla erityisen varovaisia, sillä itselläni se on pahin allergian aiheuttaja. Joka tapauksessa oikea suursyömäri näyttää poika olevan! 


2 kommenttia:

frost kirjoitti...

Voi että, niinpä näyttää maistuvan! Harmillista tuo omena-allergia. Tätiinsä tullut.. Tulkaa pian tänne syömään!

Nirppu kirjoitti...

frost: Allergioilta ei voine välttyä, kun tähän sukuun syntyy...
Mutta sunnuntaina tulemme tosiaan maisemiin! Laitahan pöytä koreaksi..Heh!