perjantai 2. joulukuuta 2011

Hei hei

Viimeiset hetket kakkoskodissa. Viikkoon on mahtunut monenlaista touhua tavaroiden pakkaamisen lisäksi. On kierretty vanhan ja uuden kaupungin kujia, hyvästelty kerhokaverit, jumpattu viimeistä kertaa lähikoulun salissa, koluttu parhaat kirpputorit vielä kertaalleen, tehty löytöjäkin, ostettu joululahjoja. On myös mietitty sitä, kuinka vajaan puolen vuoden aikana poika on kehittynyt ja kasvanut hurjasti. Kun saavuimme tänne ensikertaa oli poika tuolloin 5 viikkoa ja 2 päivää. Huomenna kun lähdemme, on ikää 5 kuukautta ja 3 päivää. Mihin aika katoaa?

Joka tapauksessa mielenkiintoinen kokemus on ollut tämä syksy. Hieman haikein mielin jätämme kakkoskodin ja elämän näissä maisemissa taaksemme, mutta kuten jo totesin aikaisemmin, on mahtavaa päästä viimein asettumaan Pohjanmaalle. Tässä vielä kuva tämän päivän ostoksista ihastuttavasta Lumo-puodista, joka on lähi- ja luomuruokaa myyvä kauppa vanhassa kaupungissa. Nämä lähtevät joulutuliaisiksi kotopuoleen. 


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa se 4 kk menny äkkijä ja poika on kasvanu ja oppinu kaikenlaista. Nam nam, ompa herkullisen näköstä ratuleipää ja varmaan talavikahavi särpimeksi olis yhtä hyvää ... saas nähä saako maistaa. t ukko

frost kirjoitti...

Oijoi! Tän illan perinteinen hapankorppusatsi jäi syömättä, kun oli niin täyttävä jouluruoka töissä. Mutta täydennystä kaivataan jo pikapuoliin :)

Toivottavasti saatte kaiken mahtumaan auton kyytiin! Turvallista kotimatkaa Pohjanmaalle!!

Janica kirjoitti...

Ihanaa, kahden kodin elämä jää taakse :) Hyvää joulun odousta sinne!

Nirppu kirjoitti...

Ukko: Ehkäpä jokunen kipene liikenee sinullekin!

Frost: Tällä kertaa tulet saamaan hapankorppua KUMINAN kera. Tavallisia ei ollut tarjolla. Ja kiitos, matka eteni turvallisesti ja nyt olemme kotona. :)

Janica: Ihanaa todellakin! Yksi koti riittää paremmin kuin hyvin ;) Mukavaa joulun aikaa myös teille!