sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Synttärihumua

Pojan ensimmäistä syntymäpäivää juhlittiin kaksi kertaa. Ensin kotona juhannusviikonloppuna ja siitä viikon päästä vielä mummolassa. Juhlat sujuivat hyvin, mutta jälkimmäisen kattauksen päätteeksi poika sai lisälahjana korvatulehduksen ja jouduimme käymään päivystyksessä yöllä. Lääkekuuri on alkanut onneksi jo vaikuttamaan ja poika on paremmassa kunnossa.









Kiitos kaikille juhlavieraille! 

7 kommenttia:

frost kirjoitti...

Kiitos juhlista! Oli ihana taas nähdä! Kotijuhlissa onkin ollut melkoiset herkut ja sankarilla hurmaavat henkselihousut!

Maiju kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ukolta kiitokset ja pikaiset toipumiset 1- vuotis miehelle. Lahajoja oli monenlaisija ja autolla potkiminen onnistuu hyvin.

Janica kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! :)

Kiki kirjoitti...

Paljon onnea pikkuiselle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi! Tuo auto on loistava "lahaja", käy niin sisällä kuin ulkona ja siitä on pitkään iloa! Meillä E poltti tänään kätensä grilliin.. ei varmaan koske toista kertaa :/ ak

Nirppu kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista ja kommenteista! Frost, täytyy ehkä kokeilla joskus sinunkin läsnäollessa vaahtokarkkitikkuja..! Ja kiitos viimeviikosta! Ukolle ja mummollekin kiitos huolenpidosta viime viikolla! Paranemaan päin koko ajan mennään. Ak, tuo formula oli kyllä mieluinen lahja. Paranemisia E:lle, kantapään kautta parhaiten oppii. ;)