maanantai 20. helmikuuta 2012

Tien päällä

Poika sai viikonloppuna uuden turvaistuimen kaukalon tilalle. Merkki on Graco Cosmic Comfort S. Nyt näkee ikkunastakin ulos, eikä olo ole tukala ahtaassa kaukalossa.


Istuin pääsi heti testiajoon reilun parinsadan kilometrin matkalla, kun ajelimme sunnuntaina mummolasta kotiin. Hienosti poika viihtyi, vaikka hereillä oltiinkin yli puolet matkasta. Olemme siis oikein tyytyväisiä valintaamme.

3 kommenttia:

Marie kirjoitti...

Meillä on myös pian ajankohtainen turvaistuimen hankinta, kun J rupeaa kasvamaan ulos kaukalosta. Millä perusteella valitsitte juuri tuon istuimen? Näissä menee ihan pää pyörälle, kun lukee palstoja, vertailuja ja autoliiton suosituksia, huh!

Nirppu kirjoitti...

Marie: Istuinten viidakko on kyllä valtava... Me marssimme vain liikkeeseen ja sanoimme, mitä ominaisuuksia istuimelta toivoimme. Myyjä näytti muutamia vaihtoehtoja ja suositteli tätä istuinta omasta kokemuksestaan. Testasimme istuinta liikkeessä ja se vaikutti hyvältä. Siispä päädyimme ostamaan sen. :)

Janica kirjoitti...

Turvaistuimia on kyllä monenmoisia ja vaikeahan se on sit koittaa pähkäillä mikä itselle paras.

Itse katsoimme testitulokset:
http://www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/

Ja tahdoimme naaman menosuuntaan, koska toisinpäin ei autossa viihdytty. Tietenkin auton koko, jalkatila, isofixit ym. vaikutti myös.

Toivottavasti poika viihtyy istuimessa jatkossakin, eiköhän :)